Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El gran dilema de Sánchez. Por Esther Palomera
De Vox a Manos Limpias: una década de querellas como arma política
OPINIÓN | 'España es una serie'. Por Antón Losada

Dimiteix el regidor detingut per presumptes maltractaments als seus fills a Mallorca

Un agent de la Guàrdia Civil, d?esquena, dreta al costat d?un vehicle oficial.

Europa Press

0

Francisco Javier Mora, el regidor d'Unides Podem a Son Servera (Mallorca) detingut dimecres passat per presumptes maltractaments als seus fills, ha presentat la seva dimissió.

Segons han informat fonts de la seva formació, el regidor va formalitzar l'escrit a través del registre electrònic aquest dijous a la nit, accedint des del primer moment a posar l'acta a disposició del partit.

A l'escrit, l'edil exposa que, després de transcendir la notícia de la seva detenció, ha pres aquesta decisió “per protegir la intimitat i el benestar” dels seus fills. “Ho faig de manera voluntària per no entelar la imatge del partit i de manera congruent amb els meus propis ideals”, afegeix així mateix.

L'arrest es va produir arran d'una investigació que va arrencar a principis de març després de la declaració de l'àvia dels nens. Segons fonts properes a la investigació, després de la compareixença de l'àvia en dependències policials, es va prendre declaració als nens i es va sol·licitar informació al col·legi on van tots dos, de 15 i 13 anys.

A partir d'una nova declaració de la dona, es van trobar indicis suficients perquè els agents consideressin que s'estava produint un cas de maltractament a l'àmbit de la llar. La informació va ser traslladada a la Guàrdia Civil, que es va fer càrrec del cas fins a l'arrest de l'home aquest dimecres.

Després de passar a disposició judicial, la titular del Jutjat d'Instrucció número 3 de Manacor va deixar en llibertat Mora. Després de la seva declaració, la Fiscalia no va demanar cap mesura cautelar i la magistrada tampoc va acordar mesures cautelars per la “poca entitat dels fets denunciats”, segons van informar fonts judicials.

Etiquetas
stats